Back to Top

Missie: Zorg, zonder zorgen

Het is onze missie om zorgprofessionals zo compleet mogelijk te ondersteunen bij het uitoefenen van hun werk. In de turbulente zorgsector is dat hard nodig. Het wordt er immers niet duidelijker op met vaak veranderende wetgeving, het verdwijnen van de VAR en de onduidelijkheid omtrent de wet DBA. Zorgt in Zorg staat daarom voor u klaar om uw bedrijfsvoering zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Onze mensen hebben veel ervaring in de zorg en zijn uitstekend in staat om ook u heel gericht en efficiënt te ondersteunen. Wat wij u bieden, zijn praktische oplossingen en persoonlijke adviezen. Want het laatste wat we willen zijn, is een abstract kantoor. Met en voor u willen we onze expertise inzetten, zodat de ontwikkelingen in de zorgsector voor iedereen behapbaar blijven.

Zorgt in Zorg hecht veel waarde aan een goede samenwerking met gemeenten en overheid, met zorgkantoren en met verzekeraars en de Belastingdienst. Door met al deze partijen in direct overleg te treden, willen wij het best mogelijke resultaat bereiken voor ‘onze’ zelfstandige verpleegkundigen. Zo doen wij waar wij goed in zijn en zo kunt u doen waar u goed in bent. Een win-winsituatie.