Back to Top

Over Zorgt in Zorg

Vertrouwd gezicht
Persoonlijk contact tussen u en uw zorgverlener vinden wij heel belangrijk.

Zorgt in Zorg is een organisatie in de thuiszorg. Onze zorgverleners zijn gecertificeerde verpleegkundigen die in kleine teams zorg verlenen. Ze hebben als missie om u passende professionele zorg te geven, waardoor u langer en plezierig thuis kunt blijven wonen. Zij hebben veel persoonlijke aandacht voor u. Wij willen niet dat er steeds iemand anders aan uw bed staat, maar dat de mensen die u verzorgen voor u vertrouwd zijn.

Zorgt in Zorg helpt u de eigen regie over uw leven te houden, zodat u volledig eigen keuzes kunt blijven maken. Samen bekijken welke zorg u nodig heeft en welk deel u zelfstandig kunt doen. Kwaliteit van leven staat voorop. Wij ondersteunen u waar nodig en houden rekening met de beperkingen die u ondervindt.


Spreekt het u aan om ook uw eigen kleine zorgteam om u heen te hebben, dan neem even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze website, direct via een email naar info@zorgtinzorg.nl. Wilt u telefonisch contact? Dat kan tijdens kantooruren via 085-0212828. Wij kijken samen met u graag naar de mogelijkheden.


Famed verzorgt debiteurenbeheer voor Zorgt in Zorg. Wilt u meer informatie?