Back to Top

Visie: Samen zorgen voor betere zorg

Samen sterk staan in een sector die niet de makkelijkste is om in te werken. Dat is de hoofdgedachte achter de oprichting van Zorgt in Zorg. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk aan de keukentafel of aan het bed van uw cliënten kunt staan. Dat is immers waarom u dit werk doet. Uw administratieve, fiscale en boekhoudkundige rompslomp, nemen wij graag van u over.

In onze visie moet het voor iedere zelfstandig verpleegkundige aantrekkelijk én makkelijk zijn om zijn of haar vak uit te oefenen. We zijn van mening dat persoonlijke en mensgerichte zorg altijd voorop moet staan. Met die heldere focus op de zorgvrager als uitgangspunt, zijn wij continu op zoek naar praktische oplossingen en handreikingen om u en al die andere gedreven zorg-zzp’ers te ontlasten.

Zorgt in Zorg richt zich op zelfstandig verpleegkundige zoals u: zzp’ers die ook écht ondernemer (willen) zijn. Dus heeft u het lef om uzelf als ondernemer te presenteren, om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, dan willen wij u graag ontzorgen in je niet-declarabele werklasten. Want als we mensen zoals u goed mogen begeleiden en adviseren, kunnen we samen zorgen voor betere zorg.